Elegant review: alle klantbeoordelingen en klachten Elegant (2024)

Met haar scherpe tarieven voor groene elektriciteit en aardgas heeft de relatief jonge energieleverancier Elegant al veel consumenten weten te overtuigen. Door het eenvoudige aanbod en de variabele tarieven probeert Elegant de prijzen laag te houden. Maar zijn de klanten tevreden over de dienstverlening, de tarieven en het aanbod? Wij verzamelden alle Elegant reviews, de klachten en positieve beoordelingen.

Energieleverancier Elegant review

Elegant levert groene en lokaal geproduceerde elektriciteit en aardgas aan ruim 100.000 particuliere en zakelijke klanten in Vlaanderen. Hierdoor is het marktaandeel van Elegant redelijk snel gestegen en bedraagt momenteel ongeveer 3%.

Dit succes is ook te danken aan het feit dat grote organisaties, zoals de provincie Oost-Vlaanderen, met Elegant in zee gingen om een groepsaankoop voor hun inwoners te kunnen aanbieden.

  • Lage tarieven
  • Vlotte overstap
  • Goede variabele tarieven
  • Slecht bereikbare klantendienst
  • Grote schommelingen in tarieven
  • Slechte communicatie bij groepsaankopen

Elegant review: alle klantbeoordelingen en klachten Elegant (2)

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Dien een terugbelverzoek in of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Bel mij terug!

Focus op kernactiviteiten zorgt voor een goede Elegant beoordeling?

Elegant geeft zelf aan energie gemakkelijk te willen houden. Hierom richt deze leverancier zich enkel op de kernactiviteiten. Elegant biedt bijvoorbeeld geen extra diensten, zoals ketelonderhoud en zonnepanelen, aan. Daarnaast heeft Elegant slechts één variabel tarief voor aardgas en groene elektriciteit .

Meerdere tariefplannen en een grote hoeveelheid extra diensten verhoogt ook de kosten voor de leverancier. De reden voor de focus op de kernactiviteiten is dus vooral om de kosten laag te houden. Hoewel de Elegant tarieven niet hoog zijn, liggen de prijzen ongeveer op het midden van de markt.

Bekijk de goedkoopste energieleveranciers en kom erachter welke aanbieder deze maand het voordeligste tarief heeft.

Dienstverlening van Elegant beoordeling

Alle klanten van Elegant krijgen standaard dezelfde dienstverlening, namelijk een telefonische klantendienst, ontvangen van facturen per e-mail en een vrije keuze van de betaalmethode (overschrijving of domiciliëring).

Er zijn geen extra kortingen mogelijk voor klanten die bijvoorbeeld kiezen voor een online dienstverlening. Elegant heeft ook geen aanbiedingen voor trouwe klanten.

Daarnaast hebben alle klanten toegang tot de Elegant klantenzone, genaamd Mijn Elegant. Hier kunnen veel energie zaken, zoals het regelen van een Elegant verhuis of het aanpassen van de voorschotfactuur, gemakkelijk en snel worden geregeld.

Contact opnemen met Elegant? Kijk op onze pagina over Elegant contact voor een overzicht van alle contactgegevens.

Review Elegant door de VREG

De VREG, de energieregulator van Vlaanderen, houdt alle tweedelijnsklachten van alle energieleveranciers bij. Als een leverancier een klacht of probleem niet kan oplossen, komt deze bij de regulator of de Ombudsdienst terecht. Op basis van de hoeveelheid klachten per 5.000 klanten ontvangen de leveranciers een beoordeling van de VREG.

Elegant ontvangt van de VREG 4/5 sterren voor haar dienstverlening. Per 5.000 klanten ontvangt de energieregulator 5,33 klachten. Daarmee heeft Elegant het op één na hoogste aantal klachten op de energiemarkt.

Elegant review: alle klantbeoordelingen en klachten Elegant (3)

Vergelijk energie, stap over en bespaar!

Bel CallMePower voor gratis vergelijkingshulp en om te veranderen van energieleverancier!

02 588 92 38

ÓF

Bel mij terug!
Elegant review: alle klantbeoordelingen en klachten Elegant (4)

Vergelijk energie, stap over en bespaar!

CallMePower belt je gratis terug op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Bel mij terug!

Elegant energie ervaringen

In het overzicht hieronder hebben we alle positieve Elegant reviews en alle Elegant klachten weergegeven. De beoordelingen zijn verzameld van meerdere reviewsites en samengevat in categorieën. Per categorie geven we een indicatie van het aantal reviews die we hebben gevonden, van laag, gemiddeld tot hoog.

Positieve Elegant reviews en ervaringen

In de onderstaande tabel zijn de meest voorkomende positieve Elegant reviews weergegeven. De positieve reviews laten vooral zien dat Elegant een betrouwbare energieleverancier kan zijn en de focus op lage tarieven een positief punt is voor de klanten.

Positieve reviews Elegant
OnderwerpPositieve reviewsAantal
TarievenDe meeste positieve reacties over Elegant gaan over de lage tarieven die deze leverancier aanbiedt. Veel klanten kozen voor Elegant omdat deze als (een van de) goedkoopste uit te test kwam.Hoog
Variabele tarievenVeel consumenten kiezen voor Elegant voor het lage variabele tarief. Dit tarief is in veel gevallen lager dan die van de concurrentie.Gemiddeld
Vlotte overstapDe overstap blijkt uit reviews vrijwel altijd vlot en zonder grote problemen te verlopen.Laag

Elegant klachten en negatieve ervaringen

De negatieve reviews en Elegant klachten laten vooral de nadelen van een lagekostenstrategie zien. Doordat Elegant probeert te besparen op de kosten, is er minder beschikbaar voor, bijvoorbeeld, een zeer uitgebreide klantendienst.

Negatieve reviews en klachten Elegant
OnderwerpKlachten en negatieve reviewsAantal
Slecht bereikbare klantendienstDe meerderheid van de negatieve reviews van Elegant geven aan dat de klantendienst slecht bereikbaar is. Daarnaast geven enkelen ook aan dat de klantendienst niet met de juiste oplossingen voor problemen komt.Hoog
Snel stijgende tarievenHoewel variabele tarieven altijd het risico hebben van een onverwachte prijsstijging, geven sommige klanten aan dat hun energiefactuur onverwacht hoog was. Bij een prijsvergelijking kan Elegant goedkoopste uit de bus komen terwijl een tariefstijging één kwartaal later het Elegant-aanbod al heel wat minder interessant kan maken.Gemiddeld
Slechte communicatieVerschillende klantenreviews wijzen erop dat na een overstap in een groepsaankoop ze nooit een contract ontvingen en ze pas na telefonisch contact toegang kregen tot hun online klantenzone.Laag

Hoewel Elegant nog niet zeer lang actief is op de Vlaamse energiemarkt, hebben toch al redelijk veel consumenten de overstap gemaakt. Er is ook een relatief hoge hoeveelheid klantenreacties te vinden over Elegant. De meeste reviews gaan over de slechte bereikbaarheid van de klantendienst, zoals lange wachttijden en geen reacties op e-mails.

Er zijn aan de andere kant ook positieve reacties te vinden over Elegant. Deze gaan vooral over de lage tarieven die deze energieleverancier aanbiedt. Over het algemeen is de tevredenheid van klanten van Elegant gemiddeld te noemen. Dit blijkt ook uit de beoordeling van de VREG.

Elegant review: de beoordeling van CallMePower

Elegant: Een Vlaamse energieleverancier met scherpe tarieven, maar met mogelijke verbeteringen in de klantendienst.

  1. Elegant positioneert zich als een groene energieleverancier, die bewust kiest voor lokaal geproduceerde elektriciteit. Daarmee lijkt het aanbod van Elegant op het eerste gezicht op dat van een aantal coöperatieve of andere groene energieleveranciers. Het is echter wel belangrijk om op te merken dat Elegant zelf geen elektriciteit produceert. Het bedrijf investeert niet in (groene) productiecapaciteit en koopt al haar stroom aan op de groothandelsmarkt.
  2. Elegant koopt vooral energie aan uit biomassa- en kerncentrales en wast deze energie vervolgens groen door het aankopen van garanties van oorsprong. Hierdoor ontvangt Elegant een zeer lage score in de Greenpeace groene stroom ranking, namelijk 6/20.
  3. Op dit moment is Elegant alleen actief in Vlaanderen. Er zijn nog geen concrete plannen bekend over een toetreding tot de energiemarkt van Wallonië en Brussel.
  4. Hoewel Elegant op deze manier de prijzen laag probeert te houden, is het aanbod van Elegant zeer beperkt. Zo is er bijvoorbeeld geen vast energietarief beschikbaar, wat voor sommige consumenten een gemis zal zijn.
Elegant review: alle klantbeoordelingen en klachten Elegant (5)

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel om gratis te veranderen van energieleverancier of voor energieadvies!

02 588 92 38

ÓF

Bel mij terug!
Elegant review: alle klantbeoordelingen en klachten Elegant (6)

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Dien een terugbelverzoek in of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Bel mij terug!

Klant worden bij Elegant

Elegant is een relatief goedkope energieleverancier. Wellicht mede hierdoor is de bereikbaarheid en kwaliteit, volgens recensies, van de klantendienst op een lager niveau dan de concurrentie. Er zijn dan ook veel klachten over Elegant te vinden. Daarnaast positioneert Elegant zich als een groene energieleverancier, hoewel dit discussieerbaar is. Aan de andere kant klopt het over het algemeen dat de prijzen van Elegant relatief laag zijn.

Wil je een goedkope energieleverancier en een gemakkelijk contract? Dan is Elegant wellicht een interessante optie voor jou!

Overstappen? Lees meer over hoe je kan veranderen van energieleverancier.

Elegant review: alle klantbeoordelingen en klachten Elegant (2024)

FAQs

Elegant review: alle klantbeoordelingen en klachten Elegant? ›

Op basis van de hoeveelheid klachten per 5.000 klanten ontvangen de leveranciers een beoordeling van de VREG. Elegant ontvangt van de VREG 4/5 sterren voor haar dienstverlening. Per 5.000 klanten ontvangt de energieregulator 5,33 klachten. Daarmee heeft Elegant het op één na hoogste aantal klachten op de energiemarkt.

Is elegant te vertrouwen? ›

Elegant krijgt een score van drie sterren op vijf volgens de klachtenindicator van de Vlaamse energieregulator VREG. Hoe meer sterren, hoe minder tweedelijnsklachten per 5.000 huishoudelijke afnemers.

Is elegant duur? ›

Elegant biedt een variabel tarief voor elektriciteit en aardgas voor een duurtijd van één jaar. De prijs die u betaalt, is gelinkt aan de groothandelsprijzen van de dagmarkt, zowel voor groene stroom als voor aardgas. Elegant biedt geen aanvullende diensten aan.

Is elegant goedkoper dan Mega? ›

Elektriciteit vergelijken Mega vs Elegant

Het Mega Online tarief is echter een online contract. Bij een vraag of probleem kan je bij dit tarief enkel online contact opnemen met de klantendienst. Over het algemeen is de prijs van dit tarief een stuk lager.

Wat is op dit moment de goedkoopste energieleverancier? ›

Sinds 2002 vergelijken we namelijk onze energieprijzen met die van andere energiemaatschappijen. Zo hoort energiedirect.nl dus altijd tot de goedkoopste energieleveranciers van Nederland.

Is Elegant een kleine energieleverancier? ›

Energieleverancier Elegant is een kleine energieleverancier en biedt goedkope en eenvoudige tarieven voor gezinnen, zelfstandigen en kleine ondernemingen.

Wie is de goedkoopste energieleverancier 2022? ›

Goedkoopste energieleverancier 2022

Er is niet één energieleverancier aan te wijzen die de goedkoopste energie levert. Sommige leveranciers bieden klanten welkomstkortingen. Andere energieleveranciers maken gebruik van actietarieven.

Welk contract heb ik bij Elegant? ›

In Mijn Elegant kan u als klant alle informatie terugvinden: persoonlijke gegevens, contract(en), alle facturen, alle betalingen, uw domiciliëringsopdracht, nuttige nummers enz.

Hoeveel kost 1 kWh bij Elegant? ›

De Elegant tarieven volgen de groothandelsprijzen van de energiemarkt. Gedurende het eerste jaar wordt de prijs aangepast aan de groothandelsprijs.
...
Elegant tarieven aardgas.
🔥Elegant Green Flex Aardgas
Vaste abonnementskost (€/jaar)21.900000
Prijs per kWh (c€/kWh)14.89000
3 more rows
5 days ago

Wie komt in aanmerking voor sociaal tarief? ›

Het sociaal tarief wordt alleen toegekend aan personen die bepaalde uitkeringen of tegemoetkomingen krijgen. Het sociaal tarief is geen vast tarief. Het is een zeer voordelig tarief tegenover de gewone tarieven. Wie recht heeft op het sociaal tarief, is een 'beschermde klant' of 'beschermde afnemer'.

Waarom elegant? ›

Elegant levert groene stroom en aardgas.

Overstappen is makkelijk, gratis en duurt slechts 2 minuutjes! Het kan door de drukte voorkomen dat de wachttijden voor telefoon en e-mail langer zijn dan je normaal van ons gewend bent.

Wat is de goedkoopste energieleverancier in België? ›

Opnieuw afficheert Eneco het goedkoopste tarief (429,29 euro). Engie (432,34 euro) en Mega (479,74 euro) vervolledigen ook hier het podium. Wie één van de duurdere contracten op de markt heeft afgesloten, moet tot de helft meer ophoesten dan bij het goedkoopste aanbod.

Wie is de grootste energieleverancier in België? ›

Grootste energieleveranciers België

ENGIE Electrabel is altijd de grootste energieleverancier van België geweest. Dit is echter aan het veranderen door een sterke groei van Luminus en Eneco. Mede door de overname van Essent door Luminus in 2021 heeft deze leverancier een groot marktaandeel verkregen.

Welke energiebedrijven staan er slecht voor? ›

De bedrijven die failliet zijn gegaan, zijn op chronologische volgorde: Welkom Energie, ENSTROGA, Kleinverbruik Energie Nederland (KEN/Anode), FENOR, Naked Energy en SEPA Green Energy.

Is Essent de goedkoopste? ›

Essent behoort wel bij één van de voordeligere energieleveranciers, dit komt door de combinatie van duurzame en niet duurzame energie. Vergelijk de leveranciers van zakelijke energie met elkaar om de beste keuze te maken.

Is Vattenfall goedkoop? ›

We kunnen je niet beloven dat we voor elk huishouden de goedkoopste stroomleverancier zijn. Maar wel dat je bij ons een goede prijs betaalt voor je energie. Met goede service, waar je op kunt rekenen. Stel eenvoudig je keuzes voor stroom en/of gas samen.

Wat zijn de 5 grootste energieleveranciers? ›

De grootste energieleveranciers in Nederland zijn Essent, Eneco en Vattenfall. Andere grote energieleveranciers zijn onder andere Budget Energie, Green Choice, Vandebron, Energiedirect, OXXIO, Delta, NLE, Engie en UnitedConsumers.

Is Eneco hetzelfde als Engie? ›

Oxxio is onderdeel van Eneco en daarnaast bezit Eneco 30% van de aandelen van Greenchoice. ENGIE bouwt in 70 landen aan een duurzame wereld, waarbij 100 miljoen mensen dagelijks van groene stroom worden voorzien. Engie is sinds 2015 de nieuwe naam van het multinationale concern GDF/Suez.

Welke gasleverancier kiezen? ›

Als u energieleveranciers wilt vergelijken, moet u eerst weten hoeveel energie u verbruikt per jaar. En wat u nu per jaar betaalt. Als u uw verbruik en kosten weet kunt u pas goed zien welke leverancier goedkoper is voor u. Pak uw laatste jaarafrekening erbij.

Wat te doen met aflopend energiecontract? ›

Wanneer je contract afloopt, kan je ervoor kiezen om bij je huidige leverancier te blijven, over te gaan op een variabel tarief of een contract af te sluiten bij een nieuwe leverancier.

Wat is goedkoper vast of variabel? ›

Wat is voordeliger: vast of variabel? Over het algemeen is het voordeliger om een energiecontract met vaste tarieven te kiezen, omdat de jaarkosten in deze contracten lager liggen dan bij een variabel energiecontract. Vaak bieden energieleveranciers ook welkomstkortingen aan bij vaste contracten.

Wat betaald Een gemiddeld gezin aan gas? ›

Een huishouden van twee personen in een tussenwoning betaalt maandelijks gemiddeld € 321,- voor gas, water en licht per maand. De gemiddelde kosten voor gas bedragen € 184,- per maand, voor water bedragen de gemiddelde kosten € 15,- per maand en voor licht is dit € 122,- per maand.

Wat is het verschil tussen Fluvius en engie? ›

De namen van beide bedrijven zijn nog een half jaar naast elkaar blijven bestaan, maar vanaf vandaag houden die op te bestaan. Voortaan geeft u uw meterstanden en dergelijke door aan Fluvius, de nieuwe naam van het fusiebedrijf.

Wat is be relaxed groen? ›

Energieleverancier Elegant introduceert met Be Ready een nieuwe tariefformule voor stroom en aardgas. Het koppelt groene stroom aan een vast tarief. Elegant biedt ook een vergoeding voor de stroom die je op het injecteert. Elegant is sinds enkele jaren actief op de energiemarkt.

Wat is tariefkaart? ›

Tariefkaart met een variabele prijs

Op de tariefkaart wordt doorgaans een uitgerekende prijs vermeld, maar hetgeen je contractueel vastlegt is een tariefformule, gebaseerd op een of meerdere indexen.

Wat kost een kilowatt stroom bij engie? ›

In dit artikel bekijken we alle ENGIE tarieven en de ENGIE prijs per kWh.
...
ENGIE Flow tarieven elektriciteit.
ENGIE Flow
Vaste vergoeding (€/jaar)53.00
Energiekost (in €cent/kWh) Dagtarief/Piekuren40.92700
11 more rows
5 days ago

Wat kost 1 kWh bij Luminus? ›

Luminus tarieven elektriciteit. Luminus tarieven aardgas. Luminus tarieven vergelijken in 2022. Veelgestelde Luminus tarieven vragen.
...
Tarieven Luminus Comfy Shine en Comfy Plugin.
Luminus Comfy ShineLuminus Comfy Plugin
Vaste vergoeding (€/jaar)--
Energiekost (€cent/kWh)50.630044.0600
11 more rows
5 days ago

Wat is de prijs van elektriciteit? ›

In maart 2022 peilden we een gemiddelde van wel €0,67 per kWh. Veel consumenten zitten nu nog op een lopend energiecontract tegen lagere prijzen. Die liggen ergens tussen de €0,24 per kWh (prijspeil juli 2021) en het huidige, hoge tarief.

Hoeveel mag je verdienen voor verhoogde tegemoetkoming 2022? ›

Op basis van je inkomen

Bij aanvragen in 2022 is dit dus met het inkomen van 2021. Dat moet lager zijn dan 20.292,59 euro, verhoogd met 3.756,71 euro per bijkomend gezinslid (wie als gezinslid wordt beschouwd, lees je op de pagina over het inkomen).

Wat krijgt je met 66 procent invaliditeit? ›

Indien de arbeidsongeschiktheid van 66% is vastgesteld voor de leeftijd van 65 jaar, heb je recht: op een jaarlijkse vermindering op de personenbelasting (belasting op het loon). Je betaalt dus effectief minder personenbelasting. Dit zowel voor jezelf als voor een kind dat 66% invaliditeit heeft.

Hoeveel bedraagt sociaal tarief gas en elektriciteit 2022? ›

Het sociaal tarief is hetzelfde bij alle energieleveranciers. Voor de eerste drie maanden van 2022 bedraagt het voor elektriciteitsaansluitingen met een enkelvoudige meter 24,263 eurocent per kilowattuur.

Hoe lang bestaat elegant? ›

Elegant is een Vlaamse leverancier van aardgas en groene elektriciteit die sinds 2012 actief is op de energiemarkt voor particulieren.

Wat is een elegant? ›

bijv. naamw. een prettige uitstraling hebbend door de subtiele afwerking. 1) Aantrekkelijk 2) Beleefd 3) Bevallig 4) Charmant 5) Chic 6) Dier 7) Esthetisch 8) Fijn gekleed 9) Geraffineerd 10) Gracieus 11) Keurig 12) Koket 13) Levendig 14) Modie...

Is elegant een goede energieleverancier? ›

Elegant ontvangt van de VREG 4/5 sterren voor haar dienstverlening. Per 5.000 klanten ontvangt de energieregulator 5,33 klachten. Daarmee heeft Elegant het op één na hoogste aantal klachten op de energiemarkt. Vergelijk energie, stap over en bespaar!

Waarom is Eneco zo duur? ›

Al onze prijzen voor consumenten zijn inclusief btw. Deze drie componenten zorgen samen voor het totaalbedrag. Wij als energieleverancier betalen de netbeheerkosten aan de netbeheerder en de btw en overheidsheffingen aan de overheid. Deze kosten zijn trouwens bij elke energieleverancier hetzelfde.

Wat is de duurste energieleverancier? ›

Top 5: duurste leveranciers
#LeverancierStroom (per kWh)
1NLE€ 0,803
2Eneco€ 0,765
3Oxxio€ 0,765
4Pure energie€ 0,713
1 more row
Jul 26, 2022

Is Engie en Luminus hetzelfde? ›

Luminus moet als tweede grootste energieproducent en -leverancier in België alleen onderdoen voor Engie Electrabel. Luminus is onderdeel van Luminus EDF en is grootgrondbezitter van eigen elektriciteitscentrales voor aardgas, windmolenparken en waterkrachtcentrales in Vlaanderen en Wallonië.

Is Lampiris goedkoper dan Luminus? ›

Conclusie. Die simpele test toont aan dat elektriciteit voor de consument in kwestie duurder is bij Lampiris dan bij Luminus. Voor aardgas geldt exact het omgekeerde. Hij zou dus besparen door telkens voor het beste aanbod te gaan: in dit geval elektriciteit bij Luminus en aardgas bij Lampiris.

Welke leverancier heeft de meeste klanten? ›

Ook Greenchoice behoort inmiddels tot de grotere energieleveranciers in Nederland met naar schatting zo'n 600.000 klanten. Het merk is voor 70 procent in handen van de Energie Concurrent B.V. en voor 30 procent onderdeel van Eneco.

Wat is de goedkoopste energieleverancier in Belgie? ›

Opnieuw afficheert Eneco het goedkoopste tarief (429,29 euro). Engie (432,34 euro) en Mega (479,74 euro) vervolledigen ook hier het podium. Wie één van de duurdere contracten op de markt heeft afgesloten, moet tot de helft meer ophoesten dan bij het goedkoopste aanbod.

Waarom elegant? ›

Elegant levert groene stroom en aardgas.

Overstappen is makkelijk, gratis en duurt slechts 2 minuutjes! Het kan door de drukte voorkomen dat de wachttijden voor telefoon en e-mail langer zijn dan je normaal van ons gewend bent.

Wat betekent elegant zijn? ›

naamw. een prettige uitstraling hebbend door de subtiele afwerking. 1) Aantrekkelijk 2) Beleefd 3) Bevallig 4) Charmant 5) Chic 6) Dier 7) Esthetisch 8) Fijn gekleed 9) Geraffineerd 10) Gracieus 11) Keurig 12) Koket 13) Levendig 14) Modie...

Welke gasleverancier kiezen? ›

Als u energieleveranciers wilt vergelijken, moet u eerst weten hoeveel energie u verbruikt per jaar. En wat u nu per jaar betaalt. Als u uw verbruik en kosten weet kunt u pas goed zien welke leverancier goedkoper is voor u. Pak uw laatste jaarafrekening erbij.

Is elegant een goede energieleverancier? ›

Elegant ontvangt van de VREG 4/5 sterren voor haar dienstverlening. Per 5.000 klanten ontvangt de energieregulator 5,33 klachten. Daarmee heeft Elegant het op één na hoogste aantal klachten op de energiemarkt. Vergelijk energie, stap over en bespaar!

Wie is de beste energieleverancier in Belgie? ›

Wei zijn de grootste Belgische energieleveranciers?
1. ENGIE Electrabel NVMeer info
2. EDF Luminus NVMeer info
3. Eneco Belgium NVMeer info
4. Lampiris NVMeer info
5. Essent Belgium NVMeer info

Wat is de duurste energieleverancier? ›

Top 5: duurste leveranciers
#LeverancierStroom (per kWh)
1NLE€ 0,803
2Eneco€ 0,765
3Oxxio€ 0,765
4Pure energie€ 0,713
1 more row
Jul 26, 2022

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6365

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.